Omgeving

Het park ligt op 5 km. van Saint Tropez, vlakbij Gassin, Port Gogolin en Port Grimaud. Er zijn diverse stranden in de directe omgeving. (Pampelone, Croix Valmer, Escalet, etc.) Tussen Saint Tropez en Ramatuelle ligt een prachtig strand: Pampelone, met genoeg mogelijkheden om tijdens de siesta even wat lekkers te eten op één van de vele strandpaviljoens.

Op 500 meter afstand is een winkelcentrum met daarin een grote supermarkt (Géant) en diverse kleine winkels. Er zijn daar Nederlandse kranten te verkrijgen. Ook is er een pin-automaat.

Tarieven per week, gemiddeld vanaf:


Auto/motor/scooterverhuur, een goedkoop tankstation, een MacDonald’s en een self-service restaurant liggen bij het winkelcentrum. Ook is er een VVV.
Een aantal prachtige kleine dorpen die de moeite waard zijn om met een bezoek te vereren liggen in de directe omgeving van het park: Grimaud, La Garde Freinet Cogolin en La Croix Valmer.

Activiteiten

Op 500 meter van het park is tevens een permanente kermis aanwezig, met o.a. een reuzenrad, kartbaan en een wildwaterbaan.

De volgende activiteiten zijn mogelijk in de nabije omgeving (Zwemmen, golf, wandelen, watersport.

Culinair en Wijn

Er zijn diverse wijnproeverijen in de omgeving, in Saint Tropez zijn een aantal goede restaurants, maar heel leuk is bijvoorbeeld een restaurant in Gassin: Hotel Bello Visto heeft een hele goede kok, en je hebt tijdens het eten een prachtig uitzicht op de baai bij Saint Tropez.

 

http://www.linternaute.com/sortir/diaporama_mer_vue_du_ciel/images/Saint_Tropez(83).jpg